ZİRAAT BANKASI MERSİN BÖLGE BAŞKANI KARA İLE İNÖNÜ, TOROSLAR, TİCARİ ŞUBE ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT BANKASI MERSİN BÖLGE BAŞKANI KARA İLE İNÖNÜ, TOROSLAR, TİCARİ ŞUBE ZİYARET EDİLDİ

  • 06 Temmuz 2023, 16:32
  • 717 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Atıf Güdül, Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, İzmir Bölge Başkanı Funda Bozkurt, Erzurum Bölge Başkanı Habibe Savaş,Samsun Bölge Başkanı Önder Doğan, Van Bölge Başkanı İlyas Alparslan, Ziraat Bankası Mersin Bölge Başkanı Murat Kara'yı makamında ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Güdül, Ziraat Bankası Mersin Bölge Başkanı Murat Kara'ya sendikamız faaliyetleri hakkında bilgi verdi, çalışma hayatı ve güncel konular üzerine sohbet etti. 

Güdül, "Misafirperverliklerinden dolayı Ziraat Bankası Mersin Bölge Başkanı Murat Kara'ya teşekkür ediyoruz."dedi. 

ZİRAAT BANKASI MERSİN TİCARİ, İNÖNÜ BULVARI, TOROSLAR VE HALKBANK TOROSLAR ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Güdül ve beraberindeki Bölge Başkanlarımız, Ziraat Bankası Mersin Ticari Şube Müdürü Ufuk Sezer'i, Önceki dönem Sendika Temsilcimiz olan ve şuanda Ziraat Bankası  İnönü Bulvarı Şube Müdürü Abbas Yıldız'ı, Mersin Toroslar Şubesi'ni ve Halkbank Mersin Toroslar Şubesi'ni ziyaret etti.  

Üyelerimize Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Güdül ve beraberindeki Bölge Başkanlarımız, sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Güdül, Şube Yöneticileri ve üyelerimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.